Alla inlägg den 26 februari 2010

Av Emma - 26 februari 2010 20:16

 

Nu så har jag äntligen ätit på ming palace, det var så efterlängtat under tiden jag ahde körtelfeber.. Mums vad gott. Jag beställde kyckling med cashewnötter och friterad banan och glass till efterrätt. Dessutom smakade jag lite av bönost, och friterade räkor. Det finns då ingen bättre mat. Och personalen var riktigt trevliga, som alltid. Bästa resturangen i Eskilstuna.

Dessutom blev man så mätt att jag kunde stå utanför godisland utan att känna något hugg av godissug! Jag var smart och tänkte " ska jag ha godis köper jag det efter maten" och vips nu sitter jag här utan, och absolut inte något jag ångrar.

Men imorgon lär jag väl ta en titt förbi.. :/ Brukar bli så på helgen..


På vägen till Ming körde jag bilen. Det var också en bra tag sen. Skönt att sätta sig bakom ratten, och om mindre än ett år har jag förhoppningsvis körkort. Men så förbannad man kan bli på eskisltunas bilförare.. hur dåligt beter sig dom i trafiken, och inte tala om bussarna. Som gående stör jag mig på när bilar inte blinkar.. man stannar i onödan, vinkar fram bilen och helt plötligt svänger den, men som bilförare är det mycket värre, man blinkar aldrig för mycket i en rondell, ju mer man använder blinkers desto lättare bilskörning för alla! Jag blir riktigt galen på dessa slöfockar som bara tar han dom sin egna bil och körning.. och det här handlar itne om en enstaka mer än hälften av alla bilförare skiter i blinkers.. Speciellt nu när det är halt och trångt på vägarna borde man väl tänka sig för lite extra? Galningar säger jag bara. Och så irriterar jag mig på alla bilar som kör om mig på 30 vägar pch 50 vägar. Om jag kör 60 på en 50 väg anser inte jag att det är nödvändigt att de flesta bilar kör om mig och sedan saktar in till 60. Är det för att jag övningkör? och att de är rädda att jag bara stannar? får motorstopp? Ja då borde de istället passa sig för att ha mig bakom bilarna.. Jävla idioter säger jag bara.

Lär er använda bilen och gör det inte bara på uppkörningen!!!  







Av Emma - 26 februari 2010 15:20

Idag jobbade jag järnet med att städa hus, dvs skura rent i duscharna och liknande, fixa och dona med bord.. samt massage och avslutade jobbdagen med lite textilsljöjd som ingick i arbetet, Sy ihop trasiga kuddar är väl något som passar mig.. eller inte. Kan nog inte beskriva hur kuddarna såg ut.. men de var defenitivt snyggare innan jag rörde dom. Men fick inga klagomål så kanske lyckades jag med arbetet endå?

Nåväl så rullar pengarna in och landar i mina fickor. En glad Emma är aldrig fel. Och jojo hon blir glad när hon lyckas hålla i sina pengar. Men det lär väl spricka snart. Så shopping galen jag är.. hm. Suck!

 

Och börjat träna har jag absolut gjort nu. Skiter i snön. Ska man komma någonvart är det ingen mening att slöa. Börjar med min hälsosamma diet med grönsaker varje måltid och inge sött mer än en gång i veckan.

Har även varit ute och gått 1,7 mil idag. Och imorgon blir det löpning 5km på morgonen. Morgonpigg som jag är.. Börjat gymma igen för har träna stabilt. Både muskler och kondition är det bästa. Lagom av varje och snart är man på god väg.

Jag ska ha som mål att gå minst en timma om dagen. Förbättra cirkulationen och att bara få komma ut och andas frisk och renare luft. ( Rent i det här samhället?  njaa ) Jogging 3-4 dagar i veckan. Förbättra kondition och stärka ben och rygg.

Gymma 3-4 gånger / vecka där jag fokuserar mest på rygg, och mage. Som är viktitg att orka hålla upp kroppen och vara rak!

 

Jag som tidigare varit hälsofreak lär väl hitta tillbaka dit inom kort. :)

Men inte kan man klandra mig för det, det är så fantastiskt kul att röra på sig, och få utmana sig själv. Uppleva mer än att sitta stilla och ta bussen varje morgon. Jag cyklar för omväxlingens skull.


Något jag också funderar på är att försöka tvinga med Rasmus till gymmet, eller ut och jogga. Och så gärna få honom sluta röka! Men han är lika envis som jag så vi fårväl se vem som vinner till slut. :)

Men det vore så bra och ha någon som är ute efter samma mål som jag själv. Det är inte samma sak om människor stöttar varandra om de själva int evet hur det är och bara står brevid och tar det lugnt. Sätter press på andra. Är man t¨vå gör man det på avrandra, och hjälps åt att utmana och komma med nya mål. Det blir så mycket roligare om man är två.

Följer kanske med familjen på boxning någondag? Om pengarna räcker till..


  



 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Emma Aleksandra Viktoria, en tjej som är jävligt go o glad!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
<<<
Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards